Ervaringen

Anneke Lubbers
Anneke Lubbers
Prolive
Lees verder
Natasja is mijn Profit First Professional. Ze heeft voor mij een duidelijke en overzichtelijk financieel plan gemaakt voor dit jaar. Het traject startte met een intake waarin we mijn (winst) doelstellingen eens onder de loep namen. Dit mondde uit in een jaar- en kwartaalplan. Voor het eerst heb ik een plan dat voor mij werkbaar en duidelijk is. Ik werk er nu een half jaar mee en mijn plannen komen uit ;-). Doordat wij ieder kwartaal bij elkaar zitten en het plan opnieuw bekijken en eventueel aanpassen is Natasja mijn financieel "geweten" geworden. Ik denk wel 3x na voordat ik een nieuwe uitgave doe die niet in het plan is opgenomen. Mijn (financiele) keuzes zijn weloverwogen en doordacht en uitgaven moeten nu voldoen aan mijn doelstelling. Ik vind het echt fijn om met Natasja te werken.
Rachel Levi
Rachel Levi
Huis van Verbeelding
Lees verder
Als ondernemer wil je je zoveel mogelijk richten op de zaken waarom je bent gaan ondernemen: Je passie. Maar je wilt natuurlijk ook dat je bedrijf financieel gezond is. Voor mij is het belangrijk dat ik in één oogopslag kan zien wat de financiële speelruimte is in mijn onderneming. Profit First maakt dit super inzichtelijk, óók als je geen affiniteit hebt met cijfers. Natasja coacht mij om met behulp van het Profit First systeem op een duurzame manier te groeien met mijn onderneming. Ze gaat hierin verder dan een gebruikelijke boekhouder. Het gaat over mijn wensen en ambities én de zaken goed regelen. En onderweg neemt ze mij de lastige zaken uit handen, zodat ik me kan focussen op mijn talenten.
Jochem Diever
Jochem Diever
@Josh Hair
Lees verder
Op het moment dat ik in gesprek raakte met Natasja over Profit First had ik veel vragen omdat ik net voor mezelf gestart was. Ook omdat ik zag dat er genoeg geld binnenkwam maar ik niet wist hoeveel salaris ik kon opnemen en hoeveel kosten ik maakte.
Nadat Natasja mijn bedrijf onder de loep had genomen werd al snel duidelijk dat er verandering moest komen. Nadat Natasja mij geholpen heeft deze veranderingen in mijn bedrijf door te voeren, had ik zoveel meer overzicht. De eerste keer dat ik belasting moest gaan betalen dacht ik: “HELP!! Ik moet betalen en nu??”. Ik kijk op mijn rekening en begin te lachen; er staat meer dan genoeg op. Dat is zo een fijn gevoel, geen zorgen meer. Het maakt je leven als ondernemer veel makkelijker. Je werkt niet meer voor je bedrijf maar je bedrijf werkt voor jou!
Natasja geeft hele goede begeleiding aan het gehele traject en ik wil haar bedanken want ik kan niet anders zeggen dan dat zij mij super goed geholpen heeft.
Femke Hogema
Femke Hogema
Profit First Professionals BV
Lees verder
Natasja is een zeer bevlogen winstadviseur! Ze gaat er helemaal voor om haar klanten te helpen hun doelen te behalen. Ze stelt goede vragen en daagt uit om stappen te zetten. Ik ben er trots op dat ze voor Profit First Nederland aanstaande Profit First Professionals coached.